Diensten

H-architects Architectenbureau is uw partner voor nieuwbouw, renovatie, interieurontwerp, aankoopbegeleiding en nog veel meer. Ontdek hier onze verschillende diensten.

Modern Huis Nieuwbouw Architect

Nieuwbouw

Samen met jou gaan we aan de slag om een nieuwbouwwoning te ontwerpen, volledig volgens je wensen en budget. Zit jij binnenkort vrijblijvend met ons samen?

Architectuur plan

Verbouwing

Een kleine verbouwing, een uitbreiding van een bestaande woning of een totaalrenovatie? Voor elk type verbouwing kan je bij ons terecht.

Regularisatie woning architect

Regularisatie

Is je woning niet in orde volgens de eisen van de stad of gemeente? Wij zorgen voor een regularisatie van je pand en eventuele verbouwingen.

Begeleiding aankoop woning architect

Begeleiding bij
de aankoop van je woning

Een optimaal renovatieproject begint al bij de aankoop van een woning. Door een pand slim aan te kopen, wordt een verbouwing tot je droomwoning een stuk eenvoudiger en goedkoper. Daarom begeleiden wij je graag al van bij de aankoop.

Architect begeleiding verbouwing

Begeleiding bij
verbouwingswerken

Voor sommige verbouwingswerken is de medewerking van een architect niet wettelijk vereist, maar kan het toch een grote meerwaarde betekenen. Een beter doordachte, budgetvriendelijkere en vlottere verbouwing is wat je mag verwachten.

Interieur Ontwerp Architect

Begeleiding bij
interieurontwerp

Als we je nieuwbouw/verbouwing én je interieur samen ontwerpen, wordt alles een nog mooier op elkaar aansluitend geheel. Natuurlijk behoort interieuradvies bij een bestaande woning ook tot de mogelijkheden.

Begeleiding bij opmaak voorontwerp woning

Opmaak van een voorontwerp

Op zoek naar een architect om samen na te denken over je plannen? Ook als je alleen een voorontwerp wil, staan we voor je klaar.

Opmaak bouwaanvraag architect

Opmaak van een bouwaanvraag

Nood aan een architect voor de opmaak van een bouwaanvraag? Dat doen we met plezier!

Diensten architectuur aan bouwprofessionals

Diensten aan bouwproffesionals

Bouwpromotor of -professional? Dan zijn efficiëntie & uitgekiend ontwerp voor u belangrijk. En net daar zijn we sterk in.