Team

Maak kennis met ons team

H-Architects bestaat uit enkele vaste architecten en medewerkers. Daarnaast werken we voor elk project samen met de juiste specialisten zoals interieurarchitecten, ingenieurs, veiligheidscoördinators etc. zodat we ook grote projecten aankunnen en alles in huis hebben om jouw woning/project nog beter te maken.

Ons team

Koen

Ann

Mehdi

Anjeza

Vitalie

Sven

Leen

Mahsa

Saja

Cathy

Evelyn

Chiel

Soukaina

Zin om ons team te versterken?

In samenwerking met

Interieurarchitectuur

We werken samen met interieurspecialisten om het ontwerp en de inrichting van je woning nog beter op elkaar af te stemmen. We kiezen de juiste specialist voor elke stijl.

EPB-verslaggeving

Goede energieprestaties zijn belangrijk voor het milieu en je portefeuille. Daarom werken we samen met experts op het vlak van energieprestaties om je woning energiezuiniger te maken.

Ingenieur

Nieuwbouw- of grotere verbouwingsprojecten vereisen vaak de tussenkomt van een ingenieur, bijvoorbeeld voor de uitvoering van stabiliteitswerken. Natuurlijk zorgen we ook voor de samenwerking met een betrouwbare partner.

Veiligheids-coördinatie

Veiligheid op de bouwwerf is essentieel voor het welzijn van de werknemers en het welslagen van je project. Daarom vinden we het belangrijk om samen te werken met gekwalificeerde veiligheidscoördinatoren.

Studiebureau Enstaco

Dankzij onze intensieve samenwerking met studiebureau Enstaco kunnen we u een waaier van studies in de bouw aanbieden aan scherpe prijzen. Denk hierbij aan EPC en EPB-certificaten, drinkwater- en rioolkeuring of veiligheidscoördinatie. Enstaco neemt ook al je administratie over, bijvoorbeeld door een aanvraag inname openbaar domein te doen tijdens je werken, of door je contracten en aansluitingen met nutsvoorzieningen te regelen. Voor professionelen neemt Enstaco ook graag bedrijfsadministratie (van bedrijven in de bouwsector) over.