Interieurontwerp

Een geslaagde verbouwing of  nieuwbouw is niet compleet zonder een interieurontwerp dat monden doet openvallen van verbazing.

Voer je geen vergunningsplichtige werken uit maar wil je toch een opfrissing van je interieur? Ook dan is een samenwerking met een interieurarchitect een grote meerwaarde.

EEn nieuw interieur...

Heb je al een concreet plan voor je interieur? Of wil je gewoon iets nieuws, maar heb je nog geen idee welke richting je uit wil? Wat de situatie ook is, de interieurarchitecten van H-Architects zijn er voor jou!

Van idee tot concrete uitvoeringsplannen

De eerste stap bij het ontwerpen van je interieur is het samenbrengen van al je ideeën aan de hand van referentiebeelden en brainstormsessies. Haal je inspiratie gerust uit foto's van interieurs of decoratieve elementen, selecteer kleuren waar je van houdt, materialen die je aanspreken enz.

Vanuit de beelden die jij kiest stellen onze interieurarchitecten een moodboard samen, om zo de juiste sfeer van je nieuwe interieur te bepalen. Hierna wordt er een eerste ontwerpvoorstel opgemaakt, rekening houdend met jouw noden en wensen maar ook met de architectonische karakteristieken van je woning zoals de indeling of lichtinval. We begeleiden jou in de materiaalkeuze om zo de juiste sfeer van je woning te bekomen. Op basis van al deze elementen zal jouw interieurarchitect een definitief ontwerp opmaken dat tot in detail is doordacht.

Kies zelf hoe ver je wil gaan

 

  • Wil je enkel je badkamer of keuken een opfrisbeurt geven? Of had je eerder een totaalrenovatie met de nodige coördinatie door een architect in gedachte?
  • Wil je enkel kleuradvies of vind je het moeilijk om te bepalen welke verlichting je gaat plaatsen?

Voor ons is geen uitdaging te groot. Jij bepaalt zelf in hoeverre je onze hulp wilt inschakelen.

 

Van uitvoeringsplan tot relaxen in je nieuwe badkuip

Wanneer het ontwerp volledig op punt staat, heb je natuurlijk ook iemand nodig die de werken kan uitvoeren. Je kan zelf een aannemer zoeken, maar H-Architects helpt je ook graag bij het vinden van de juiste vakmannen en begeleidt je met de nodige projectcoördinatie en opvolging hiervan. Zo hoef jij je geen zorgen te maken en dien je alleen maar te genieten van je nieuwe interieur!