Ruim appartement met 3 slaapkamers

Client
Bouwpromotor
Architect
H-Architects
Year
2018
Status
Afgewerkt
Size
96m²

Dit appartement in Antwerpen was sterk versleten en dringend aan vernieuwing toe. Dankzij enkele slimme ingrepen maakte H-Architects er een modern en praktisch ingedeeld appartement van.

Wanneer je het appartement binnenkwam, botste je tegen een wirwar van deuren en muren. Daarom beslisten we om het appartement helemaal open te werken. De muren tussen de hal, keuken en leefruimte werden gesloopt. Zo creëerden we enorm veel extra ruimte, omdat keuken, eetkamer en salon nu in één grote doorlopende leefkamer liggen. Het werd een prachtige ruimte dankzij lichtinval langs beide kanten. Een strakke witte gietvloer loopt door in alle kamers van het appartement, wat het ruimtelijke gevoel nog sterk vergroot.

Een moderne, goed uitgeruste keuken is één van de blikvangers. Alle apparaten zijn ingewerkt. De omkadering van het aanrecht gebeurde in hout, dat ook terugkomt in de badkamer en aan de vensterbanken. Aan de linkerzijde zijn er grote inbouwkasten voorzien die naadloos overgaan in het design van de keuken.

De nachthal geeft toegang tot 3 slaapkamers, waarvan twee kleinere en één master bedroom Deze hoofdslaapkamer heeft een groot schuifraam dat toegang geeft tot het ruime terras. De badkamer werd in een modern kleedje gestoken. Je vindt er o.a. een inloopdouche met tegels in marmerlook, een moderne wastafel met opbouw-wasbak en een hangtoilet. De zwarte badkameraccessoires, kranen en knoppen zijn karaktervolle details. Verder is er ook een apart gastentoilet voorzien, net als een berging met aansluiting voor wasmachine en droogkast.

Enkele foto's voor en na de renovatie

In volgorde: keuken, leefruimte, badkamer, master bedroom