Renovatie villa in landelijke stijl

Deze landelijke woning in hoevestijl is prachtig gelegen op een groen perceel. Ze is echter verouderd en ook wat te klein voor het gezin dat er in woont. Tijd dus voor een renovatie met een stevige uitbreiding!

Een landelijke villa met veel charme, maar te weinig oppervlakte en woonkwaliteit, dat is een mooie uitdaging voor onze architecten. Dankzij een grote aanbouw aan zowel de voorzijde als de achterzijde van het gebouw, konden we de woonoppervlakte stevig uitbreiden. Zo is er nu wél plaats voor een grote leefruimte en een open keuken met eettafel. De binnenmuren werden gesloopt, zodat er een enorme open ruimte gecreëerd wordt. Ook de ramen werden flink vergroot. Zo gaan een open en licht gevoel en een landelijke stijl perfect hand in hand.

Aan de achterkant van de villa wordt een zeer ruim terras aangelegd, met plaats voor een eettafel en een loungeset. Heerlijk om te genieten van de prachtige, groene tuin. Dankzij het grote schuifraam wordt de link gelegd tussen de keuken en het terras.

Op de verdieping krijgt de master bedroom een grote uitbreiding met een ensuite badkamer en dressing. Ook de binnenmuren veranderen compleet van plaats tijdens deze totaalrenovatie, zodat ook alle andere slaapkamers en badkamer groter worden.