Begeleiding bij nieuwbouw en renovatie

Wil je graag (ver)bouwen, maar heb je geen zin, tijd of kennis om er zelf veel mee bezig te zijn? De architecten van H-Architects kunnen we (bijna) alles uit handen nemen, van ontwerp tot het opvolgen van alle werken. Zo verbouw jij 100% zorgeloos.

Je bepaalt zelf hoe veel je (niet) zelf wil doen

Sommigen doen beroep op onze architecten voor slechts een basisservice: opmaak van de plannen, indienen van de omgevingsvergunning en enkele werfbezoeken. Anderen verkiezen dat we ook meer advies geven, aannemers zoeken, en vaker langskomen op de werf. Nog anderen laten graag alles door onze architecten doen. Zo zijn ze helemaal zeker van een goede opvolging! Neem gerust contact met ons op, en laat weten hoe veel jij zelf wil doen en wat je van onze architecten verwacht.

Je bouw- of verbouwingswerken 100% uit handen geven

Het gemak van sleutel-op-de-deur bouwen, gecombineerd met de ontwerpvrijheid die samenwerken met een architect je kan bieden. Dat is de formule Architecten-Bouwers in een notendop.

H-Architects is aangesloten bij Architecten-Bouwers. Als u voor deze formule kiest, gebeurt de ontwerpfase zoals gewoonlijk: we werken samen met u een plan uit voor uw nieuwbouw of renovatie, precies volgens u wensen. Het verschil zit in de effectieve bouwfase. Waar bij een standaard architectuurovereenkomst weliswaar enkele werfbezoeken inbegrepen zijn, gaan we met de formule Architecten-Bouwers veel verder.

Opvolging van je nieuwbouw of renovatie

U geeft ons bij deze werkwijze namelijk een mandaat om uw nieuwbouw of verbouwing 100% op te volgen én om de timing en het budget te bewaken. Zo bent u zeker dat:

  • De werken precies zo gebeuren als afgesproken
  • De werken op tijd uitgevoerd worden
  • U zeker binnen uw vooropgesteld budget blijft

Zo hoeft u zich niet bezig te houden met het zoeken van verschillende aannemers, een planning op te maken, de werf te bezoeken enz. Zo (ver)bouw je vanuit je luie zetel! Het grote verschil met sleutel-op-deur-bouwen? De vrijheid van ontwerp. U ervaart evenveel gemak als bij een sleutel-op-de-deur woning, maar kan helemaal zelf een woning ontwerpen die perfect past bij jou. De grootte, indeling, stijl, afwerking, … kiest u niet uit een beperkt lijstje, maar in volledige vrijheid.

Begeleiding bij kleine renovaties en interieurdesign

Natuurlijk hoef je geen grote werken uit te voeren om op onze expertise beroep te kunnen doen. Ook kleine aanpassingen en interieurontwerp nemen we graag voor onze rekening. Ook hier kies je hoe ver je wil gaan: slechts algemene plannen of een detailuitwerking met alle interieurelementen met type, prijs, kleur,…

Contacteer ons en maak kennis met onze vele formules, van een basispakket tot volledige begeleiding bij je nieuwbouw of verbouwing.