Verbouwing van winkel tot woning en studio

Klant
Bouwprofessional
Architect
H-Architects
Jaar
2018
Status
Afgewerkt
Grootte
230 m²

H-Architects hertekende een gebouw met winkel en woning tot een moderne rijwoning en een een studio.

Voor deze functiewijziging zorgen we eerst voor de nodige vergunningen. Een ingrijpende renovatie was uiteraard nodig en werd opgevolgd door onze architecten. Het interieur werd volledig hertekend.

Zo kwam er een moderne, standaard rijwoning met een  leefruimte en keuken, drie slaapkamers en een badkamer.

De keuze om een aparte studio te voorzien, en geen extra grote woning, werd ingegeven door de professionele klant. Deze wilde graag het studio-gedeelte apart verkopen, wat al voor de renovatie gebeurde. Om die reden zie je op de foto's dat de studio nog niet verbouwd werd.

Voorgevel voor en na de verbouwing

Achtergevel voor en na de verbouwing