Budget-renovatie van kleine studio

Klant
Bouwprofessional
Architect
H-Architects
Jaar
2016
Status
Afgewerkt
Grootte
60 m²

Deze studio voelde erg klein aan doordat hij opgedeeld was in krappe kamertjes. Dankzij het slopen van enkele muren en een nieuwe indeling, werd het een aangename plek.

De muren van de keuken sneuvelden, om zo een open keuken annex woonkamer te maken. Ook de scheiding tussen de keuken en de gang verdween. Door de plaatsing van een inkomdeur in ondoorzichtig glas, kan er langs alle kanten licht binnenvallen.

Het studio/appartement heeft verder nog een heel kleine slaapkamer en een badkamer, die ook een make-over kreeg. Om de kosten voor de bouwheer te beperken werd er gekozen voor een budgetvriendelijk interieur. Dankzij terrassen aan de voor- en achterzijde van de studio, is er ook veel buitenruimte beschikbaar. Een verademing in de stad!